U-Vals UVic protegeix la teva informació i les teves dades. Aquest text explica quina informació U-Vals UVic recull sobre els seus usuaris i visitants i l’ús que en fa. La utilització dels serveis d’U-Vals UVic comporta l’acceptació de les condicions següents.

Qualsevol informació que ens proporcionis es considerarà reservada i es conservarà de forma segura. Mai recollirem informació sense el teu consentiment explícit.

1. LA INFORMACIÓ QUE RECOLLIM
Recollim informació d’identificació personal durant el procés de registre o a petició explícita d’U-Vals UVic. També podem recollir la teva adreça IP (Internet Protocol) per ajudar a diagnosticar problemes amb el nostre servidor i per administrar el web. Una adreça IP és un número que se li assigna al teu ordinador quan navegues per internet. La teva adreça IP també s’utilitza per identificar-te i recollir informació estadística. Per subscriure’t se’t pot sol·licitar l’adreça electrònica i/o el número del carnet de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya. En qualsevol moment, l’usuari d’U-Vals UVic podrà sol·licitar la baixa de la seva subscripció i informació de la base de dades d’U-Vals UVic. U-Vals UVic recull i emmagatzema automàticament informació sobre l’activitat dels usuaris dins la nostra web. Aquesta informació pot incloure la URL de la qual provenen (estiguin o no a la nostra web), a quina URL accedeixen seguidament (estiguin o no a la nostra web), quin navegador estan utilitzant, les pàgines visitades, el temps de visita, etc.

2. ÚS QUE FEM DE LA INFORMACIÓ
Per subministrar un bon servei, U-Vals UVic requereix certes dades de caràcter personal. Això permet oferir serveis i funcionalitats que s’adeqüin millor a les teves necessitats. També permet a U-Vals UVic fer-te arribar per diferents mitjans i vies (correus electrònics, xarxes socials, etc.) les ofertes de productes i serveis que creiem que et poden interessar.
Les dades personals que recollim tenen les finalitats següents:
- Posar-nos en contacte amb tu cada vegada que U-Vals UVic ho consideri convenient amb la finalitat d’oferir-te les nostres ofertes, etc.
- Portar a terme estudis interns sobre els interessos, el comportament i les característiques dels usuaris amb l’objectiu de comprendre millor les seves necessitats i oferir un millor servei a la Comunitat Universitària.
- Millorar les nostres iniciatives promocionals en conèixer les pàgines més visitades pels usuaris, i perfeccionar els nostres continguts, presentació i serveis.
- Enviar informació o missatges sobre nous productes i/o serveis, mostrar publicitat o promocions, cibertires (banners) i notícies sobre U-Vals UVic.
- Subministrar les dades personals dels usuaris a les entitats que intervinguin en la resolució de conflictes: companyies d’assegurances o tribunals competents.

3. CONFIDENCIALITAT DE LA INFORMACIÓ
U-Vals UVic farà tot el que estigui al seu abast per protegir la privacitat de la informació. Pot succeir que en virtut d’ordres judicials, o de regulacions legals, U-Vals UVic es vegi obligat a comunicar informació a les autoritats. U-Vals UVic no respondrà per la informació que sigui comunicada.

4. SPAM
U-Vals UVic pren precaucions per evitar l’enviament no sol·licitat de correus electrònics. A més, U-Vals UVic i els seus usuaris no accepten l’spamming o enviament no sol·licitat de correus electrònics. Per això, s’estableix que està absolutament prohibida la utilització del servei amb finalitats d’spam o enviament indiscriminat de missatges de qualsevol naturalesa per correu electrònic.

5. CORREUS ELECTRÒNICS
Podem enviar-te correus electrònics amb els propòsits següents:
- Després de subscriure’t al butlletí d’ofertes.
- Correus electrònics recordatoris dels serveis que oferim.
- Enviament d’ofertes.
- Correus informatius i/o promocionals.
- Perquè t’has donat de baixa del butlletí.
- Com a resposta de peticions particulars.
Tots els correus que s’envien a través del butlletí d’ofertes disposen d’un enllaç on donar-se de baixa. Pots donar-te de baixa sempre que vulguis enviant un correu electrònic a suport@uvalsuvic.cat amb l’assumpte: BAIXA.

6. SEGURETAT I EMMAGATZEMATGE
U-Vals UVic no es fa responsable d’intercepcions il·legals o violacions dels seus sistemes o base de dades per part de persones no autoritzades. U-Vals UVic tampoc no es fa responsable de la utilització indeguda de la informació obtinguda per aquests mitjans.

7. SERVEI A L’USUARI
Si tens algun dubte o preocupació, no dubtis en contactar amb el nostre servei d’atenció al client: suport@uvalsuvic.cat

8. MODIFICACIONS DE LA POLÍTICA DE PRIVACITAT
U-Vals UVic podrà modificar en qualsevol moment els termes i condicions d’aquesta Política de Privacitat i confidencialitat. Qualsevol canvi serà efectiu en fer-se públic al web. Depenent de la naturalesa del canvi, ho podrem anunciar a través de: (a) la pàgina d’inici del lloc, o (b) un correu electrònic. De totes maneres, l’ús de la nostra web implica l’acceptació per part de l’usuari dels termes d’aquesta política de privacitat.