- 10 %
foto principal_aquarium barcelona_600x630

10% de descompte en la teva visita a l’Aquàrium de Barcelona

21.00€ 18.90€

Gaudeix el 10% de descompte en l'entrada a l'Aquàrium de Barcelona presentant el teu carnet UVic a la taquilla del centre (només per a estudiants en actiu).

Situat al final de les Rambles i a poc minuts del centre, l'Aquàrium és un dels llocs més meravellosos de Barcelona. És el centre marí lúdic més important del món en temàtica mediterrània. 35 aquaris, 11.000 exemplars de 450 espècies diferents, 80 metres de túnel submarí, 6 milions de litres d'aigua i un immens oceanari, únic a Europa, fan d'aquest centre un espectacle únic i una referència d'oci per a totes les edats.


 

 

Vàlid durant tot l'any.
Consulteu els horaris d'obertura.
10% de descompte presentant el carnet UVic a la taquilla.
Cal presentar un dels següents carnets UVic:
Carnet UVic (només alumnat en actiu).

Detalls del producte

Situat al final de les Rambles i a pocs minuts del centre, l’Aquàrium és un dels llocs més meravellosos de Barcelona. És el centre marí lúdic més important del món en temàtica mediterrània. 35 aquaris, 11.000 exemplars de 450 espècies diferents, 80 metres de túnel submarí, 6 milions de litres d’aigua i un immens oceanari, únic a Europa, fan d’aquest centre un espectacle únic i una referència d’oci per a totes les edats.


Informació de contacte:
Moll d’Espanya del Port Vell, s/n
08039 Barcelona
Tel. 932 21 74 74
www.aquariumbcn.com
Instagram: @aquariumbarcelona
Facebook: www.facebook.com/aquariumbarcelona/