InterPersonal-U-Vals UVic

10% de descompte en tots els serveis clínics a Interpersonal

Descompte en tots els serveis clínics (Teràpia de parella, sexologia, teràpia familiar, teràpia individual, psicologia infantil i de l’adolescència i fisioteràpia del sòl pelvià).

Teràpia de parella: Assessorament i teràpia per a parelles que es troben amb dificultats dins de la seva relació
Sexologia: Assessorament i teràpia sexual per a aquelles persones que tenen algun problema amb la seva sexualitat i/o la seva vida sexual en parella
Teràpia familiar: Assessorament i orientació en situacions de conflictes familiars com desacords en l’educació dels fills, discussions i baralles familiars, problemes de convivència…
Teràpia individual: Psicoteràpia per a resoldre crisis vitals, situacions conflictives a la feina, estats d’ansietat i/o depressió, malestar…
Psicologia infantil i de l’adolescència: Orientació i teràpia davant d’algunes dificultats que es poden donar en els infants (comportaments difícils, dificultats amb l’establiment d’hàbits com la son, control d’esfínters, etc, gestió emocional…) i, també, en els adolescents (Gestió de l’estrès i l’ansietat, dificultats amb la relació amb els iguals…)
Fisioteràpia del sòl pelvià: Treball destinat a la prevenció o la intervenció en situacions de preparació pel part o recuperació post-part, dolor o dificultats en les relacions sexuals i incontinències.

Preus orientatius: entre 25 i 85€ segons el tipus de servei necessari. S’aplicarà un 10% de descompte en tots els serveis.
L’horari d’atenció és de dilluns a divendres de 15 a 21 hores i els dimarts al matí de 9 a 15 hores.

Vàlid durant el curs acadèmic 2017-2018
No acumulable a altres promocions.
Cal presentar un dels següents carnets UVic:
Carnet UVic
Carnet UVic Alumni
Carnet Aula Extensió Universitària de la Gent Gran
Carnet Casino de Vic

Categoria: . Etiqueta: .

Detalls del producte

Centre de psicologia i fisioteràpia del sòl pelvià. El nostre equip compta amb diversos professionals especialitzats en:
• Teràpia de parella i sexologia,
• teràpia individual,
• teràpia familiar,
• psicologia infantil i de l’adolescent
• i en fisioteràpia del sòl pelvià.
El projecte té una seu a Vic (davant de l’estació d’autobusos) i una altra a Barcelona (a Gran Via amb Passeig de Gràcia).

Informació de contacte:
C/ Pare Gallissà 13, despatx 6.
08500 Vic
Tel. 93 885 27 00
www.interpersonal.cat/
www.facebook.com/Interpersonal.Serveis
twitter.com/inter__personal
Youtube – Interpersonal