img_3808
img_3808img_3810OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

10% de descompte per a qualsevol activitat de guies del CEC i curs de l’escola de Muntanya – Centre Excursionista de Catalunya

Les propostes que el Centre Excursionista de Catalunya posa a l’abast a través d’aquesta promoció, emmarquen la majoria de les disciplines de muntanya, tant per a perfils sense experiència que busquin un primer contacte i/o profunditzar en la formació, com per a persones amb experiència que cerquin reptes de major envergadura.
El programa de cursos disponible es podrà consultar a través d’aquest enllaç cursos muntanya i caldrà contactar amb els responsables de l’Escola de Muntanya per a conèixer la disponibilitat de places i tota la informació.

Les activitats proposades a través de la companyia de guies es podran visualitzar a través del següent enllaç CEC i caldrà contactar amb els responsables de Guies del CEC per a conèixer la disponibilitat de places i tota la informació.

Vàlid durant tot el curs acadèmic 2018-2019.

Cal presentar un dels següents carnets UVic:
Carnet UVic
Carnet UVic Alumni
Carnet Aula Extensió Universitària de la Gent Gran
Carnet Casino de Vic

Detalls del producte

EL CENTRE EXCURSIONISTA DE CATALUNYA es va crear l’any 1876 i les Guies del CEC el 1977. És el primer organisme d’aquestes característiques al nostre país, i ben aviat esdevé una estructura de referència per a altres associacions. Neix per satisfer una demanda social cada vegada més notòria: ser acompanyat per un professional per assolir un objectiu que no emprendríeu sols. Anar acompanyat d’un guia és estar en bones mans, perquè a més dels seus coneixements tècnics i de seguretat, també és un comunicador de respecte, de cultura i de valors lligats al món de la muntanya i de l’alpinisme.

Informació de contacte:
C/ Paradís, 10
08002 Barcelona
Tel. 669 544 591
www.cec.cat