kiwe5
kiwe2kiwe3kiwe4

15% de descompte en els cursos i tallers de Kiwe Studio

Gaudeix d’un 15% de descompte en cursos de serigrafia per aprendre tot el procés de la serigrafia perquè puguis aplicar la tècnica a casa amb pocs recursos i estampar els teus productes! Preparació del fotolit, emulsionat de pantalla, insolat i revelat, preparació de tintes, estampació…

També d’un 15% de dte en estampació de samarretes i bosses per a grups, ja que si sou un grup i voleu promocionar la vostra festa, viatge, equip etc. nosaltres us fem les samarretes/bosses per a l’ocasió. Tenim diferents marques i models de productes i us ho estampem de manera artesanal i personalitzada.

Aprofita el descompte i vine a aprendre noves tècniques i a desenvolupar la teva creativitat!

Cada mes s’ofereix un curs o taller diferent entre els quals destaquem:
- Serigrafia
- Càrving
- Cal·ligrafia
- Transferència d’imatges
- …i molts més.

Preu mostrat aproximat; pot variar segons el curs.
Oferta vàlida pel titular del carnet UVic + 1 acompanyant.

Vàlid durant el curs acadèmic 2018-2019.
Vàlid per al titular del carnet + 1 acompanyant.
No acumulable a altres ofertes o promocions.
Consulta el taller o curs del mes.
Cal mostrar un dels següents carnets UVic-UCC:
Carnet UVic
Carnet UVic Alumni
Carnet Aula Extensió Universitària de la Gent Gran

Detalls del producte

Kiwe studio, estudi creatiu, botiga i taller, neix a Vic amb l’objectiu de donar solució a les idees i projectes de qualsevol persona, empresa o institució.
Som un equip dinàmic, creatiu i tècnic, especialitzat en il·lustració, disseny i estampació. Entenem el disseny d’una manera singular, ens agrada treballar amb suports tradicionals i una base artesana. Per a nosaltres, cada client és únic i el treball és personalitzat i exclusiu per aconseguir el millor resultat segons les necessitats i objectius.
A la nostra part de taller i botiga trobaràs tot de materials relacionats amb l’estampació, tintes, segells, serigrafia, cal·ligrafia, rotuladors Montana i Posca, productes handmade…
Oferim cursos i tallers diferents cada mes perquè puguis aprendre les tècniques i desenvolupar la creativitat i, si sou un grup, us organitzem el curs per a vosaltres!

Informació de contacte:
C/ Riera 26 B
08500 Vic
Tel. 93 116 45 42 / 654 188 889
www.kiwestudio.com
www.facebook.com/kiwestudio
instagram.com/kiwestudio/