Caldea_imatge principal_canva
0054_Caldea_2017_DavidVilanovaPhotography0052_Caldea_2017_DavidVilanovaPhotography0051_Caldea_2017_DavidVilanovaPhotography0050_Caldea_2017_DavidVilanovaPhotography - copia

20% de descompte en les entrades i serveis de Caldea (Termolúdic i Inúu)

Aprofita aquestes U-Vals i gaudeix d’un 20% de descompte en les entrades i serveis de Caldea (Termolúdic i Inúu)!

Com ho puc reservar?
És obligatori identificar-se com a membre de la comunitat universitària de la UVic en el moment de realitzar la reserva via e-mail: booking@caldea.com o als telèfons 902 932 025 / +376 800 995 i presentar el carnet UVic a la recepció de Caldea.

Descompte vàlid pel titular del carnet UVic i fins un a màxim de 4 acompanyants.

Validesa fins el 30/11/2019. 
No acumulable a altres ofertes i/o promocions.
És obligatori identificar-se amb un mínim de 48 hores d’antelació com a membre de la comunitat universitària de la UVic en el moment de realitzar la reserva via e-mail: booking@caldea.com.
Cal presentar un dels següents carnets UVic:
Carnet UVic
Carnet UVic Alumni
Carnet Aula Extensió Universitària de la Gent Gran
Carnet Casino de Vic

Detalls del producte

A Caldea, el Centre Termolúdic més gran d’Europa a la muntanya, hi ha moltes maneres de passar una jornada d’allò més completa amb la teva parella, la família o amb els amics. Envoltat d’un entorn únic i espectacular, enmig dels Pirineus, veuràs com la rutina s’esvaeix. Fes la prova i experimenta tots els beneficis que t’ofereixen les aigües termals. I després, tens tot un país al teu abast: Andorra.
El Centre Termolúdic va obrir les seves portes al març de 1994. El projecte, dissenyat per l’arquitecte francès Jean-Michel Ruols, es fruït de la voluntat del Comú (ajuntament) d’Escaldes-Engordany d’utilizar la riquesa de les aigües termals del seu territori amb una filosofia diferent a la dels tradicionals balnearis: el termoludisme. El concepte era totalment innovador i fuig de la utilització terapèutica de les aigües termals.

El termoludisme és la utilització de les propietats i els beneficis de l’aigua termal per a descansar, recuperar la vitalitat i el benestar. L’aigua a diferents temperatures procura una veritable gimnàstica tonificant pel cos i les aigües termals ajuden al reequilibri psíquic.


Informació de contacte:
Parc de la Mola, 10
AD700 Escaldes-Engordany
Principat d’Andorra
902 932 025 / (+376) 800 995
www.caldea.com
www.facebook.com/Caldea
www.twitter.com/caldea
www.instagram.com/caldea_andorra/
www.youtube.com/user/caldeaandorra
www.caldea.com/blog