La Cakery 5 U-Vals UVic
La Cakery U-Vals UVicLa Cakery 4 U-Vals UVicLa Cakery 3 U-Vals UVicLa Cakery 2 U-Vals UVic

20% de descompte en tallers de pastisseria creativa!

Tallers de pastisseria creativa al teu aire i amb un 20% de descompte només per U-Vals!

Oferim tallers de pastisseria creativa, la durada d’aquests és de 3 hores i els tallers són els següents:

Cupcakes 35€ (Preu U-Vals: 28€): Realització de tot el procés d’elaboració de les cupcakes, aprenem a fer una recepta bàsica de vainilla i a com utilitzar la màniga pastissera. Al finalitzar les cupcakes les decorem i cada participant s’emporta una capsa de 6 a casa.
Galetes 25€ (Preu U-Vals: 20€): Realització de galetes de mantega i decoració de les galetes amb fondant. Cada participant s’emporta una capseta amb el que ha fet.
Pastissos 40€ (Preu U-Vals: 30€): Aprenem a preparar un pa de pessic per a la posterior decoració amb fondant. Cada participant farcirà i decorarà el seu pastís, aprenem les tècniques bàsiques per treballar i estirar el fondant,i al finalitzar s’emporten  a casa el pastís.

Els tallers són a la carta, vol dir que la persona que sol·licita el taller escull l'hora i el dia que li vagi bé sempre que hi hagi disponibilitat. Tots els tallers han de ser de mínim dues persones.

Mínim 2 persones.Truca per reservar hora.

Vàlid durant el curs acadèmic 2018-2019.
Cal presentar un dels següents carnets UVic:
Carnet UVic
Carnet UVic Alumni
Carnet Aula Extensió Universitària de la Gent Gran
Carnet Casino de Vic

Categoria: . Etiqueta: .

Detalls del producte

La Cakery és una botiga especialitzada en rebosteria i pastisseria més moderna  (cupcakes, cronuts,b rownies, pastissos personalitzats…),  fem productes totalment artesanals i elaborats amb la matèria prima de millor qualitat. Oferim serveis de cattering (dolç) per a festes i esdeveniments importants.

A la botiga tenim també articles de regal i material per a la elaboració d’aquests dolços a casa, ens encarreguem també de fer tallers i preparar divertides baking parties per el teu aniversari. 

Informació de contacte:
C/ Gurb, 34
08500 Vic
93 886 70 51
www.facebook.com/LaCakerydeVic