imatge_uvic_2
CaptureCapture1Capture2

30% de descompte en l’obra “La tendresa” al Teatre Poliorama

T de Teatre i Dagoll Dagom coprodueixen la versió catalana de l’aclamadíssima comèdia d’Alfredo Sanzol La ternura. Sanzol ha estat guardonat amb el Premio Nacional de Literatura Dramática 2017 i el XII Premio Valle-Inclán de Teatro per aquesta mateixa obra.

L'autor s'ha inspirat en l'univers de les comèdies de Shakespeare per dirigir una enginyosa comèdia romàntica que ens parla de la impossibilitat de protegir-nos del mal que ens pot fer l'amor. Si volem estimar hem d'arriscar-nos a patir.

La tendresa narra la història d'una reina una mica maga i les seves dues filles, que viatgen en l'Armada Invencible, obligades per Felip II a casar-se en matrimonis de conveniència amb nobles anglesos després d'haver envaït Anglaterra. La reina Maragda odia els homes perquè sempre li han condicionat la vida i li han robat llibertat, així que no està disposada a permetre que les seves filles tinguin el mateix destí que ella. Quan l'Armada passa a prop d'una illa que la reina considera deserta, provoca una gran tempesta que enfonsa el vaixell on viatgen. El seu pla és quedar-se a viure en aquesta illa amb les seves filles per no haver de tornar a veure mai més cap home. El problema és que escullen una illa on des de fa vint anys hi viu un llenyataire amb els seus dos fills, que s'hi van amagar per no tornar a veure una dona en la seva vida. Quan la reina i les dues princeses descobreixen que no estan soles, es vesteixen d'homes per protegir-se. I aquí comencen les aventures, els embolics, els enamoraments i les confusions.
Amb U-Vals disposes d'un 30% de descompte fins el dia 31 de març de 2019

Com obtenir el descompte?
Cal fer la compra online a la web del Teatre Poliorama,
clicar “compra d'entrades”, escollir la sessió (un dijous o dissabte nit per accedir al descompte), escollir el/s seient/s i seleccionar la tarifa “general”, clicar “continuar”
Introduir el codi promocional UVIC2019, Clicar “comprar” i acabar la compra de forma normal

Vàlid fins el dia 31 de març de 2019
Promoció no aplicable a altres ofertes i/o promocions.
Cal presentar un dels següents carnets UVic:
Carnet UVic
Categoria: . Etiqueta: .

Detalls del producte

 El Teatre Poliorama es troba ubicat a ple centre de Barcelona, a la Rambla dels Estudis. El seu especial tarannà juntament amb la gestió que des de 1996 porta a terme l’empresa Tres per 3 S.A. l’han situat com un dels teatres de referència de la ciutat.

Informació de contacte:
Rambla dels Estudis, 115
08002 Barcelona
Tel. 93 317 75 99
www.teatrepoliorama.com/