- 50 %
Patron portuario practicas (5)
Curso-Licencia-de-Navegacion-Escola-Port-Barcelonapracticas-navegacion-escola-port-barcelona (17)practicas islas escola-port-barcelona (2)cursoPER-Escola-Port-Barcelonar

50% de descompte en la llicència de navegació! – Escola Port de Barcelona

160.00€ 80.00€

50% de descompte en la llicència de navegació i 10% en la resta de titulacions.
Si el teu somni sempre ha sigut navegar i sentir la brisa marina al rostre, aquesta U-Val t’interessa. Escola Port Barcelona ajuda els joves a conèixer la cultura nàutica del Front Marítim de Barcelona oferint un 50% de descompte per a la Llicència de navegació i un 10% per a la resta de titulacions (PER, PNB, etc.) deixa que molta gent es pugui apropar a aquest esport. A més, dona pas a conèixer Barcelona des d’un punt de vista totalment diferent.

L’únic que necessites és tenir més de 18 anys (o més de 16 amb autorització paterna) i portar un certificat mèdic a l’Escola una vegada fet el curs.

Aquesta promoció inclou: el material didàctic del curs (maletí, apunts, llapis i tot això necessari per a les classes), 2 hores de curs presencial, 4 hores de pràctiques homologades de seguretat i navegació, matrícula, expedició del títol, assegurança de l’alumne i l’IVA del 21%.

Per tal d’accedir a aquesta U-Val teniu dues opcions: anar directament a l’Escola Port Barcelona i demanar pel teu descompte amb el carnet UVic per acreditar-ho o mitjançant la pàgina web fent el pagament del 50% (hi ha una opció de pagar la meitat) i després de pagar-ho cal anar a l’Escola a presentar el carnet UVic per fer la comprovació del descompte.Escola Port Barcelona manté un horari de dilluns a divendres de 9h a 14h i de 15h a 19h, també estem oberts els dissabtes de 10h a 13h.

Si encara tens dubtes, posa’t en contacte amb l’Escola Port Barcelona tant adreçant-te a l’Escola, per correu electrònic o per telèfon (932210380).

Vàlid durant el curs acadèmic 2019-2020.
No acumulable a altres promocions.
Cal presentar un dels següents carnets UVic:
Carnet UVic
Carnet UVic Alumni

Detalls del producte

Escola Port Barcelona és una empresa que es dedica al sector de la nàutica, tant a l’ensenyament nàutic (tot tipus de títols de patrons per a embarcacions) com a les activitats turístiques del sector (des de tours en catamarà, fins a lloguer de motos aquàtiques o pneumàtiques). Oferim uns serveis de qualitat al Front Marítim de Barcelona i la nostra principal finalitat és apropar la cultura nàutica i la passió pel mar a la població local.

Informació de contacte:
Moll de la Marina, 11. Port Olímpic de Barcelona.
08005 Barcelona.
Tel. 93 221 03 80
www.escolaportbarcelona.com
www.facebook.com/nauticaportbarcelona
twitter.com/nauticaportbcn