- 24 %
TR3SC- U-Vals UVic

Activa el teu carnet TR3SC i no paris de sortir! – Club TR3SC

34.00€ 26.00€

Vols formar part d’una comunitat de persones, als que ens agrada sortir més, anar al teatre, al cinema, a concerts, als museus, descobrir el vi i la seva cultura, llegir, escoltar música…?

Si ets soci del TR3SC tens accés a propostes exclusives i gratuïtes arreu del país, pots interactuar amb tota la comunitat, rebre butlletins electrònics diaris i pagar menys per les entrades.

El carnet TR3SC té validesa durant un any per a 2 persones: un titular i un acompanyant. Es fa un sol pagament anual, i amb un carnet es poden comprar 2 entrades mínim i fins a 4 entrades en espectacles familiars.

Gràcies al carnet es té accés a:
Activitats culturals: per fer sol, amb amics o amb la parella i a qualsevol punt de Catalunya de diversos àmbits culturals.
Activitats exclusives per als socis com: concerts i preestrenes gratuïtes de cinema, viatges culturals, xerrades, tasts de vins o tertúlies literàries.

Preus:
Quota Premium: 53€ / Preu U-Vals: 43€
Quota Bàsic: 34€ / Preu U-Vals: 26€

Important:
- El descompte s’aplica al donar-se d’alta (primera quota), no en la renovació.
- Per obtenir el descompte en resgistrar-se al web del Club TR3SC cal validar el codi: UVIC o entrar a aquest enllaç (ESPAI TR3SC-UVIC)

Vàlid durant el curs acadèmic 2018-2019.
El descompte s’aplica en donar-se d’alta (primera quota), no en la renovació.
Per obtenir el descompte en resgistrar-se a la web del Club TR3SC cal validar el codi: UVIC o entrar a aquest enllaç (ESPAI TR3SC-UVIC)
Cal presentar un dels següents carnets UVic:
Carnet UVic
Carnet UVic Alumni
Carnet Aula Extensió Universitària de la Gent Gran
Carnet Casino de Vic

Detalls del producte

Una comunitat de persones que els agrada sortir més, anar al teatre, al cinema, a concerts, als museus, descobrir el vi i la seva cultura, llegir, escoltar música… i sempre al millor preu.

El Club TR3SC ofereix sempre el millor preu disponible de totes les activitats que pots fer. Això vol dir que enlloc trobaràs entrades a un preu millor. Però formar part del Club TR3SC és molt més que comprar entrades amb descompte; al capdavall, de webs de descomptes n’hi ha un munt, però de clubs de cultura només un.

Informació de contacte:
C/ Tànger 43,
08018 Barcelona
Tel. 902 33 90 33
www.tresc.cat
www.facebook.com/clubTR3SC
twitter.com/tr3sc