Hotelius-Club-U-Vals-UVic-4

Amb Hotelius Club prepara les teves escapades de tardor

 Preparant les teves ESCAPADES, per a aquesta tardor ? Reserva el teu hotel amb descompte! Aquest Tardor planeja teus caps de setmana, Pont del Pilar, Pont de Tots Sants, Pont de l'Almudena i de la Constitució amb Hotelius Club. Posem a la teva disposició la nostra oferta d'hotels per tota EUROPA i ESPANYA, amb una selecció de 40 diferents hotels amb un descompte de fins al 54% més el teu 15% de descompte habitual amb Hotelius Club.

 

A més aquest Hallowen t'hem preparat un Pack ESPECIAL a PORT AVENTURA, no dubtis a buscar-lo entre la nostra web de Hotelius Club. DONA LA BENVINGUDA A LA TARDOR i segueix viatjant, al millor preu, AMB Hotelius CLUB!

Posem als teus disposició destinacions europees com Londres, MARRAKECH, LISBOA, BRUIXES, …… i altres nacionals com CUENCA, CORDOBA, GRANADA, MADRID, SARAGOSSA, OVIEDO …
Important:
- Cal fer la reserva (i consultar disponibilitat) a través d'aquest enllaç: club.hotelius.com/uvic

- Hotelius Club podrà sol·licitar el carnet de membre de la comunitat universitària de la UVic en qualsevol moment previ o posterior a la reserva per confirmar la veracitat.

Hotelius Club ens ofereix:
- Millor preu Garantit.
- Un sistema de reserva especialment per nosaltres: fàcil, còmode i segur.
- Garantia a la confirmació de la reserva.
- Selecció d'hotels de qualitat.
- Un horari d’atenció al client de 24h i 365 dies a l’any.

Vàlid fins el 19 de novembre de 2018
L’horari comercial és de dilluns a divendres de 9:00h a 14:00h i de 16:00h 19:00h.
Cal presentar un dels següents carnets UVic:
Carnet UVic
Carnet UVic Alumni
Carnet Aula Extensió Universitària de la Gent Gran
Carnet Casino de Vic

Detalls del producte

Hotelius Club la web d’hotels del viatger despert. Des dels seus orígens Hotelius Club ha desenvolupat la seva activitat tant en l’àmbit de la comercialització en línia d’establiments hotelers com en la promoció dels mateixos a través de col·lectius i tota mena d’organitzacions empresarials, i institucionals.
La nostra missió consisteix a facilitar als membres dels nostres col·lectius i entitats associades, l’accés a reservar els nostres hotels col·laboradors en unes condicions preferencials pel que fa a preu i disponibilitat.
- Millor preu Garantit.
- Un sistema de reserva fàcil, còmode i segur.
- Garantia a la confirmació de la reserva.
- Selecció d’hotels de qualitat.
El nostre personal coneix els hotels i està en contacte permanent amb tots ells, verificant periòdicament l’adequació de les seves instal·lacions i servei.
El nostre servei és gratuït per als clients. Els nostres preus inclouen descomptes exclusiu i amb comporten de cap cas recàrrec ni despesa de gestió per la nostra intermediació.

Informació de contacte:
C/Mallorca, 351
08013 Barcelona
Tel. 91 567 78 51