Capture1(1)

Aquesta primavera gaudeix dels descomptes per a l’Espai Termolúdic de Caldea!

Aprofita aquestes U-Vals i gaudeix d’un 20% de descompte en diferents activitats a Andorra!

Com ho puc reservar?
És obligatori identificar-se com a membre de la comunitat universitària de la UVic en el moment de realitzar la reserva via e-mail: booking@caldea.com i presentar el carnet UVic en la recepció de Caldea.

Descompte vàlid pel titular del carnet UVic i fins un màxim de 4 acompanyants.
L’OFERTA INCLOU:
1 nit d’hotel en base habitació doble en règim d’allotjament i desdejuni segons categoria.
1 entrada general de 3 hores per a l’Espai Termolúdico de Caldea.

PREU NIT EXTRA per persona amb esmorzar i sense servei en Caldea:
Adult: 29 € hotel 3*, 35 € hotel 4*, 41 € hotel 4* *sup. i 62 € hotel 5*.
Infant/Júnior: 15 € hotel 3*, 17 € hotel 4*, 21 € hotel 4* *sup. i 31 € hotel 5*

Validesa del 22/04/19 al 30/06/19 excepte del 6 al 17/05/19 (tancament per obres de millora del Termolúdico)
No acumulable a altres ofertes i/o promocions.
 És obligatori identificar-se amb un mínim de 48 hores d’antelació com a membre de la comunitat universitària de la UVic en el moment de realitzar la reserva via e-mail: booking@caldea.com.
Preus per persona en base a una habitació doble ocupada mínim per dues persones. Preu nen 5-8 anys / júnior 9-11 anys compartint habitació amb mínim dos adults. Preu baby 3 i 4 anys, allotjament gratuït (serveis addicionals pagament directe a l’hotel) i entrada a Likids 3h 15 €/pers. (consultar calendari d’obertura). Per raons de seguretat no està permesa l’entrada a Caldea als menors de 3 anys* (admissions 1 adult per cada 2 nens), i a persones amb ferides externes i/o amb alguna part del cos embenada i/o enguixada. Els nens de 3 i 4 anys podran accedir únicament a Likids. Consultar les condicions d’anul·lació i no presentació en la pàgina web. Impostos indirectes inclosos.
Cal presentar un dels següents carnets UVic:
Carnet UVic
Carnet UVic Alumni
Carnet Aula Extensió Universitària de la Gent Gran
Carnet Casino de Vic

Detalls del producte

A Caldea, el Centre Termolúdic més gran d’Europa a la muntanya, hi ha moltes maneres de passar una jornada d’allò més completa amb la teva parella, la família o amb els amics. Envoltat d’un entorn únic i espectacular, enmig dels Pirineus, veuràs com la rutina s’esvaeix. Fes la prova i experimenta tots els beneficis que t’ofereixen les aigües termals. I després, tens tot un país al teu abast: Andorra.
El Centre Termolúdic va obrir les seves portes al març de 1994. El projecte, dissenyat per l’arquitecte francès Jean-Michel Ruols, es fruït de la voluntat del Comú(ajuntament) d’Escaldes-Engordany d’utilizar la riquesa de les aigües termals del seu territori amb una filosofia diferent a la dels tradicionals balnearis: el termoludisme. El concepte era totalment innovador i fuig de la utilització terapèutica de les aigües termals.

El termoludisme és la utilització de les propietats i els beneficis de l’aigua termal per a descansar, recuperar la vitalitat i el benestar. L’aigua a diferents temperatures procura una veritable gimnàstica tonificant pel cos i les aigües termals ajuden al reequilibri psíquic.


Informació de contacte:
Parc de la Mola, 10
AD700 Escaldes-Engordany
Principat d’Andorra
902 932 025 – (+376) 800 999
www.caldea.com
www.facebook.com/Caldea
twitter.com/caldea