- 33 %
Spinelli&Co Cupcakes - U-Vals UVic
Spinelli&Co Cupcakes 2- U-Vals UVicSpinelli&Co Cupcakes 3- U-Vals UVicSpinelli&Co CupcakesSpinelli&Co Cupcakes

Cupcake + cafè o te saboritzant! – Spinelli&Co

3.00€ 2.00€

Spinelli&Co ens ofereix un dels seus cupcakes més un café o un te saboritzant a un preu U-Vals de només 2€.

Els cupcakes són d’elaboració pròpia sense excés de greix i podreu escollir el que més us agradi. Hi trobareu cupcakes de tots els gustos i colors, deixeu-vos sorprendre! El cafè és italià, marca FANTINI, de molt bona qualitat i el te saboritzant el podreu escollir d’una gran selecció de CONFORTA.

Podeu gaudir d’aquesta U-Val els dimecres i dijous en qualsevol moment del dia, tant el matí per esmorzar, com a la tarda per berenar.

Vàlid durant el curs acadèmic 2018-2019.
Només vàlid els dimecres i dijous de 9:00h a 13:30h i de 17:00h a 20:30h.
Cal presentar un dels següents carnets UVic:
Carnet UVic
Carnet UVic Alumni
Carnet Aula Extensió Universitària de la Gent Gran

Categoria: . Etiquetes: , .

Detalls del producte

Spinelli&Co és una empresa jove dedicada a la rebosteria creativa que fem cupcakes, galetes, pastissos, cakepops i molt més! Tot el que elaborem ho fem de manera artesanal i amb els ingredients de la millor qualitat. Estem situats al Carrer de la Riera número 6, a prop de la Plaça Major.

A la nostra botiga oferim una ampla varietat de productes, cafè o te saboritzant per emportar i tot el material que necessites per fer els teus cupcakes a casa i sempre al millor preu.

També oferim cursos i tallers per a tots els que vulguin aprendre i practicar. El que ens diferencia és que podem personalitzar els teus encàrrecs amb qualsevol temàtica a escollir, a més a més oferim serveis per tot tipus d’actes o celebracions com detalls d’empresa, despedides, aniversaris, casaments i un llarg etcètera.


Informació de contacte:
C/ de la Riera, 6.
08500 Vic.
93 812 18 00
www.facebook.com/pages/SpinelliCo-cupcakes/