Bicmarket - descomptes U-Vals UVic

10% de descompte en totes les comandes a Bicimarket.com!

Bicimarket és la botiga online líder en ciclisme a Espanya.
Aprofita aquesta U-Val exclusiva i beneficia’t de tots els avantatges!

A la seva web hi trobarem més de 20.000 referències de les primeres marques al millor preu garantit i amb enviament gratuït i immediat en milers d’articles.

Podràs escollir entre bicicletes de tots els tipus i marques, components, transmissions, accessoris, rodes i cobertes, equipament i calçat, reparacions al taller i tot tipus de complements de nutrició i per a l’entrenament.

Per gaudir d’aquesta U-Val s’ha de realitzar la compra a través de la web www.bicimarket.com i introduir el cupó UVIC10 en el moment de fer la compra. Obtindràs un 10% de descompte extra a totes les comandes*.

* Promoció online vàlida fins les 23:59 h del 31 de desembre del 2020. Introdueix el codi de descompte UVIC10 durant el procés de compra. No acumulable a altres descomptes, ni a productes en liquidació amb el símbol “R!”, electrònica, pulsòmetre, ni CUBE i MMR. Bicimarket podrà sol·licitar en tot moment el carnet UVic de la persona que realitza la compra. Consulta les condicions generals.

Vàlid durant el curs acadèmic 2019-2020.
Promoció online vàlida fins les 23:59 h del 31 de desembre del 2020. Introdueix el codi de descompte UVIC10 durant el procés de compra. No acumulable a altres descomptes, ni a productes en liquidació amb el símbol “R!”, electrònica, pulsòmetre, ni CUBE i MMR. Bicimarket podrà sol·licitar en tot moment el carnet UVic de la persona que realitza la compra. Consulta les condicions generals.
Bicimarket podrà sol·licitar un dels següents carnets UVic:
Carnet UVic
Carnet UVic Alumni
Carnet Aula Extensió Universitària de la Gent Gran

Detalls del producte

A Bicimarket creiem que res és comparable al simple plaer d’anar amb bicicleta i us convidem a pedalar amb nosaltres!
Bicimarket.com és la primera xarxa de franquícies de ciclisme d’Espanya. A les nostres botigues trobaràs tots els avantatges de la botiga online, com és el nostre catàleg de més de 20.000 referències amb preus sense competència, al costat de les pròpies d’una botiga física; assessorament de personal especialitzat, servei tècnic professional i la possibilitat de realitzar la teva compra online des de la botiga, des de casa i recollir a la botiga Bicimarket.com més propera, sense pagar ports i podent veure i tocar el producte abans d’emportar-te’l. T’esperem!

Informació de contacte:
Compte Borrell 89 1-2B
08015 Barcelona
Tel. 93 423 84 09
www.bicimarket.com
bicimarket.com/blog/
www.facebook.com/Bicimarketcom
twitter.com/bicimarket
instagram.com/bicimarketcom/
strava.com/clubs/bicimarket-96186