DuetFit_SagradaFAm01
DuetFit_SagradaFAm06DuetFit_SagradaFAm05DuetFit_SagradaFAm02DSC_7027

Entra i diverteix-te al Duet Fit

Gaudeix d’un 5% de descompte en la quota i matrícula gratuïta.

A Duet Fit es cuida la relació qualitat – preu: ajustar al màxim els preus per adaptar-se a un model de negoci assequible per a tothom. No restem ni qualitat ni servei, simplement ens adaptem a les necessitats bàsiques.
Els nostres espais estan pensats perquè els nostres clients es diverteixin i gaudeixin del seu temps lliure. Oferim facilitats perquè el pas pels nostres clubs sigui un element positiu més al llarg del dia. Estem orientats a l’entrenament i la millora de les capacitats físiques. Volem que els nostres clients es moguin tant com puguin i per això oferim un gran ventall d’activitats i serveis esportius. Promovem la sostenibilitat, el reciclatge, l’ús d’energies alternatives i tot el que vagi encaminat a crear un món més verd. En els nostres centres es poden trobar molts elements que ens apropen a aquesta fita.

Vàlid durant el curs 2018-2019. Descompte en la quota mensual i Premium del 5% respecte al preu de cada centre. Quotes sense permanència.
De dilluns a divendres de 10:00 a 19:00h
Cal presentar un dels següents carnets UVic:
Carnet UVic
Carnet UVic Alumni
Carnet UVic Aules de la Gent Gran
Carnet UVic Casino de Vic
Categoria: . Etiquetes: , .

Detalls del producte

Duet Fit és un concepte de club esportiu dinàmic i modern. Activitat, diversió, entrenament i tot amb el cost més ajustat possible, són les nostres màximes. Espais útils i intel·ligents que ofereixin les comoditats que els nostres clients puguin necessitar. Oferim una àmplia graella d’activitats dirigides per tècnics esportius, així com una àmplia zona de Fitness equipada amb màquines d’última generació. Les nostres activitats i materials estan enfocats a satisfer tot tipus practicants, ja que disposem d’espais de treball convencional i espais on es pot entrenar de manera específica.

A Duet Fit volem fer compatible la vida laboral amb l’entrenament i és per això que a la “Members Area” és possible des de connectar-se a internet fins a prendre un cafè. Al “Lunch Club” també es pot escalfar el menjar, comprar beguda i menjar en àmplies taules.


Informació de contacte:
Gaudeix dels diferents centres que t’ofereixen:
www.duetfit.es
www.facebook.com/duetfit
www.twitter.com/duetfit