- 100 %
IO_3
IO_2IO_5IO_1IO_4

Gaudeix a Instituts Odontològics d’una revisió i higiene bucal a preu UVals! – Instituts Odontològics

40.00€ Gratuït

El raspallat diari, l’ús de fil o d’altres elements d’higiene bucal casolans no són suficients per eliminar la placa bacteriana i carrall que acumulem entre la geniva i la dent. Per mantenir una bona salut dental i prevenir així malalties periodontals és imprescindible anar periòdicament al dentista on realitzar-nos una neteja bucal professional.
Vàlid durant el curs acadèmic 2018-2019.
Clica aqui  per descarregar-te el cupó i demana cita online.
Imprescindible mostrar carnet d’estudiant o document que acrediti vinculació amb la universitat.
Horari: Dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 20. Servei d’urgències.
Cal presentar el DNI i un dels següents carnets UVic:
Carnet UVic
Carnet UVic Alumni
Carnet Aula Extensió Universitària de la Gent Gran
Carnet Casino de Vic

Detalls del producte

Instituts Odontològics neix l’any 1990 amb l’objectiu de practicar odontologia de qualitat i fer-la accessible a totes les famílies. Durant aquests 29 anys de servei, l’honestedat, el rigor i la professionalitat han estat els nostres pilars bàsics, entenent l’odontologia principalment com una professió, la nostra, i no únicament com a un negoci.

Després de tants anys ens atrevim a garantir-li una excel·lent qualitat assistencial centrada en la seva salut dental. L’aposta per professionals de reconeguda solvència, proveïdors compromesos de primer nivell i materials que superen amb escreix tots els controls de qualitat exigibles han marcat la nostra línia de treball. Una odontologia privada de qualitat és la nostre raó de ser. Podem presumir amb orgull de 27 clíniques dentals de propietat, motiu pel qual podem garantir uns estàndards de qualitat uniformes.

En tots els nostres centres trobarà personal qualificat amb una clara vocació cap a la odontologia, així com grans especialistes en les diferents modalitats que requereixen una atenció dental integral. Un servei professional i una política de preus transparent i competitiva ens ha permès arribar, en aquests anys, a la tercera generació dels nostres pacients: els ja avis ens han portat als seus fills i aquests al seu torn, els néts.

Informació de contacte:
Ronda Francesc Camprodon, 11
08500 Vic
Tel. 935 481 394
http://www.ioa.es/cat/clinica/vic
www.facebook.com/institutsodontologics/
www.twitter.com/Ins_Odontologic