- 29 %
Water_World[1]
aquadiver_4[1]Water_World_7[1]Aquadiver_6[1]Aquadiver_7[1]

Gaudeix de 10 € de descompte per entrada – Aquadiver i Water World

35.00€ 25.00€

Beneficieu-vos de 10€ de descompte per persona en l’entrada als parcs. Aquest descompte serà acumulable fins a tres acompanyants més , així podreu arribar a gaudir d’un descompte màxim de 40€ per a quatre persones. Aquesta oferta només és valida un cop per mes i parc aquàtic.

Els dies més divertits de l’estiu els viureu als parcs aquàtics Water World a Lloret de Mar i Aquadiver a Platja d’Aro!!

Cal esmentar que un cop estigueu dins del qualsevol dels dos parcs, podreu gaudir de la promoció “ Torna al parc que vulguis per només 10€”. D’aquesta manera tindreu l’opció de tornar al mateix parc aquàtic o visitar l’altre per només 10€ més per persona. Per tant, gràcies a aquesta doble promoció podreu arribar a gaudir de l’experiència de dos dies de parc aquàtic a meitat de preu.

Vàlid fins el tancament del parc. Aquesta oferta només és valida un cop per parc aquàtic i per temporada.
Obertura: Water World obre del 20 de maig al 22 de setembre, i Aquadiver del 8 de juny al 13 de setembre de 2020.
Horaris: Maig, juny i setembre de 10 a 18h/ Juliol i Agost de 10 a 19h.
Cal presentar un dels següents carnets UVic:
Carnet UVic
Carnet UVic Alumni
Carnet UVic Aules de la Gent Gran
Carnet UVic Casino de Vic

Detalls del producte

A Water World i Aquadiver podreu gaudir de diferents atraccions com muntanyes russes aquàtiques, black holes, piscina d’onades, rius ràpids, tobogans, kamikazes, pistes toves, multipistes i àrees infantils entre d’altres. Un conjunt d’atraccions orientades per a públic de totes les edats.

Dins dels parcs trobareu també tots els serveis per al vostre confort, com restaurants, creperies, zones de pícnic, solàriums i zones verdes on podreu relaxar-vos i gaudir d’un entorn natural envejable.

Els parcs aquàtics Water World a Lloret de Mar i Aquadiver a Platja d’Aro són els espais perfectes per a passar un dia inoblidable amb la família i els amics.


Informació de contacte:
Crta de vidreres, km 1,2
17310 Lloret de Mar
Tel. 972 36 86 13
www.waterworld.es
www.aquadiver.com
www.facebook.com/waterworld.parcaquatic/