Aire Ancient Vallromanes_imatge promocional_600x630
aire_4aire_1aire_5aire_3

Gaudeix d’un 10% de dte a AIRE Ancient Baths Vallromanes

Gaudeix d’un 10% en totes les experiències a partir de “The Ancient thermal Bath” + 15′ Relaxing Massage (exceptuant experiències compartides amb l’hotel Mas Salagros).

Imprescindible mostrar el carnet d’estudiant o document que acrediti vinculació amb la universitat. A l’hora de fer la reserva via web, cal utilitzar el codi de descompte exclusiu “aireuvic”. NO acumulable a altres promocions/descomptes.

Validesa durant el curs acadèmic 2019-2020.
Imprescindible mostrar carnet d’estudiant o document que acrediti vinculació amb la universitat. A l’hora de fer la reserva via web, cal utilitzar el codi de descompte exclusiu “aireuvic”. NO acumulable a altres promocions/descomptes.
Horari: diumenge a dijous de 10 a 20 hores. Divendres i dissabte de 10 a 22 hores.
Cal presentar un dels següents carnets UVic:
Carnet UVic
Carnet UVic Alumni
Carnet Aula Extensió Universitària de la Gent Gran
Carnet Casino de Vic

Detalls del producte

AIRE Ancient Baths Vallromanes és una antiga masia en plena natura i a només 30 km. de Barcelona, on els seus orígens es remonten a l’any 1497 és ara un temple dedicat al descans del cos i de la ment. Aquí viuràs, entre els murs originals de pedra i a la tènua llum de desenes d’espelmes, un maravellós viatge de sensacions que et portarà a descobrir fins on pot arribar el plaer de l’aigua.
Una experiència única inspirada en la tradició dels banys de les antigues civilitzacions que pots complementar escollint algun dels nostres massatges relaxants i rituals exclusius.

Informació de contacte:
Riera de Vallromanes, s/n
08188 Can Salagros, Barcelona
Tel. 937 004 452
http://www.beaire.com
www.facebook.com/AireAncientBathsES/
www.instagram.com/aireancientbaths_es/