- 15 %
Castell_1
Castell_2Castell_3

Gaudeix d’un 15% en la teva estada al Castell de la Pobla de Lillet

998.00€ 848.30€

Què pensaríeu si us diguéssim que podeu passar un cap de setmana en un castell construït l’any 1297? Sí, ho heu llegit bé. El Castell de la Pobla de Lillet, situat al casc antic de La Pobla de Lillet, ja fa uns anys que ha està totalment reformat per poder allotjar a tot aquell que vulgui passar un cap de setmana diferent i amb un gran confort i tranquil·litat.

Pensat per a grups i celebracions, aquesta fortalesa té una capacitat per allotjar fins a 24 persones. Per això, disposa de 9 habitacions amb bany propi i una àmplia cuina-menjador en la que destaca la seva gran taula amb capacitat per a tothom. El grup pot disposar d’un xef que s’adapta a les peticions gastronòmiques i ofereix als comensals un show-cooking que no deixa indiferent a ningú.

La zona de l’spa és un dels altres punts forts del Castell. Tornar d’un passeig per la zona i acabar el dia en el bany de vapor o una sessió de jacuzzi pot ser la cirereta al pastís a un cap de setmana inoblidable. Cal mencionar també que el spa té vistes directes al casc antic de la població.

Vàlid durant el curs acadèmic 2018-2019
Estada mínima de 2 nits per a grups de fins a 24 persones. No acumulable a altres ofertes.
No s’accepten animals de companyia.
No vàlid en festius i vigílies autonòmiques i/o estatals. Consultar altres condicions
Cal presentar un dels següents carnets UVic:
Carnet UVic
Carnet UVic Alumni
Carnet UVic Aules de la Gent Gran
Carnet UVic Casino de Vic

Detalls del producte

El Castell de la Pobla de Lillet és un castell constuït l’any 1297, situat al casc antic de La Pobla de Lillet, totalment reformat per poder allotjar a tot aquell que vulgui passar un cap de setmana diferent i amb un gran confort i tranquil·litat.


Informació de contacte:
C/Dr. Cisneros, 8
08696 La Pobla de Lillet
Tel. 654358437
www.castellpobladelillet.com
www.facebook.com/elcastelldelapobladelillet/