- 17 %
Seminari de Vic - U-Vals UVic
Seminari de Vic - U-Vals UVicSeminari de Vic - U-Vals UVicSeminari de Vic - U-Vals UVic

Menú per emportar i menú per dinar al Seminari de Vic

6.00€ 5.00€

Menú per emportar (dinar):
PVP: 6€ / Preu U-Vals: 5€ / 15% de descompte
El menú per emportar inclou un primer i un segon que es pot recollir en horari de dinar (de 13 a 16h.) El menú per emportar és aplicable de dilluns a divendres al migdia. L’opció vegetariana és només possible al migdia. Per a la recollida del menú per emportar es disposen de 15 minuts d’aparcament gratuït.

Menú per dinar al restaurant:
PVP: 10,50€ / Preu U-Vals: 8,5€ / 20% de descompte
El menú dinar inclou un entrant (amanida), un primer a escollir entre tres opcions, un segon a escollir entre tres opcions, postres, aigua, pa i vi. Aquesta oferta només s’aplicarà entre les 14 i 16h. En aquest cas, es disposa de 60 minuts d’aparcament gratuït.

La cafeteria/restaurant del Seminari Vic ofereix productes de proximitat i un servei de restauració amb plats casolans elaborats a la mateix cuina de l’edifici. Optem per una cuina propera amb matèria primera de primera qualitat, variada i basada en la dieta mediterrània. A més, la nostra cuina ofereix en tots els seus menús diaris una opció vegetariana.

L’espai on sopareu ha estat totalment remodelat a principis del 2015 i ofereix zona de taules per a diverses capacitats, televisió, fil musical i zona de sofàs on poder gaudir tranquil·lament dels millors tes, cafès i la resta de productes de la nostra variada carta.

A més, disposem d’una zona de terrassa a l’aire lliure al Pati de l’Ós, un dels jardins més emblemàtics de l’edifici.

Vàlid durant el curs acadèmic 2019-2020.
Oferta subjecta a disponibilitat i no acumulable a altres ofertes vigents.
Horari obertura cafeteria: de dilluns a diumenge de 7.30 a 23h.
Cal presentar un dels següents carnets UVic:
Carnet UVic
Carnet UVic Alumni
Carnet Aula Extensió Universitària de la Gent Gran

Categoria: . Etiquetes: , .

Detalls del producte

El Seminari Vic és un edifici singular, de dimensions importants i amb una trajectòria històrica i formativa que ha resultat cabdal per a la ciutat de Vic. Aquest caràcter i personalitat que li són tan pròpies s’han aconseguit mantenir al llarg dels anys, fins i tot avui que l’edifici ha viscut una important reforma per adaptar-se als nous temps i necessitats. Situat a escassos 5 minuts del casc antic, combina urbanitat i natura de manera excel·lent, formant part del pulmó verd de la ciutat, comptant amb una hípica i unes vistes excepcionals de Vic i els paratges més immediats. Aquest equipament emblemàtic ofereix avui uns espais amplis, lluminosos i adaptats a les noves necessitats, no només en l’àmbit de la formació, sinó també a nivell d’allotjaments i en el camp de la restauració. L’edifici, construït al llarg dels anys 40 i inaugurat l’any 1949, és avui seu d’escoles, instituts i altres centres de formació, així com entitats i empreses, a més de posar a disposició prop de 200 places d’allotjament, aules amb diverses característiques i un important servei de restauració, que converteix el Seminari Vic en un espai únic a la ciutat i a la comarca d’Osona.

Informació de contacte:
Ronda Camprodon, 2
08500 Vic
Tel. 670 49 45 19
www.seminarivic.cat
www.facebook.com/SeminariVic
www.twitter.com/SeminariVic
www.instagram.com/SeminariVic