smartfuel

Omplir el dipòsit no t’ha de buidar la cartera!

No t’agrada fer cues a la benzinera? Estàs cansat/da de que omplir el dipòsit del teu cotxe o moto et costi un dineral? Llavors Smartfuel és la solució que busques. Una App mòbil, fàcil de descarregar i molt intuïtiva, que ara et permet tenir descomptes a les benzineres que més t’interessin només per estar vinculat a la UVic. Smartfuel et descompta 2 cèntims el litre en totes les benzineres adherides a la seva xarxa, de per vida!

A més de no haver ni de baixar el cotxe, podràs utilitzar-la sempre, sense haver de portar efectiu o targetes. Aprofita l’oportunitat!

Per gaudir de la promoció només cal que enviïs un correu a info@smartfuel.es o truquis al 683 436 683, i indiquis el correu electrònic amb el qual t’has registrat a Smartfuel.

Vàlid durant el curs acadèmic 2018-2019. Per gaudir de la promoció, l’usuari podrà contactar amb l’equip de Smartfuel a través de info@smartfuel.es o trucant al 683 436 683 i indicar el correu electrònic amb el qual s’ha registrar a Smartfuel.
En 24 hores podrà gaudir del descompte aplicat
Cal presentar un dels següents carnets UVic:
Carnet UVic
Carnet UVic Alumni
Carnet UVic Aules de la Gent Gran
Carnet UVic Casino de Vic
Categoria: . Etiqueta: .

Detalls del producte

Smartfuel és la App amb la que pots pagar des del teu mòbil, sense haver de baixar del cotxe i al moment, sense haver de portar ni efectiu ni targetes. A més, et permet controlar el teu consum i generar factures de forma senzillíssima. Cada dia són més les benzineres que et permeten pagar amb Smartfuel.

Informació de contacte:
Rambla Catalunya, 116, 5e 2a
08008 Barcelona
Tel. 93 543 86 41
smartfuel.es
www.facebook.com/AppSmartFuel
www.twitter.com/appsmartfuel