- 25 %
Flash estilistes_Esmalt semipermanent_Imatge principal_600x630
flash_ungles2

Pintat d’ungles semi-permanent a preu UVals! – Flash Estilistes

18.00€ 13.50€

Cansada dels esmalts tradicionals i que a més a més no et durin gaire les ungles pintades?
Doncs vine a provar els esmalts semi-permanents: són fantàstics! Aprofita aquesta U-Val permanent per a fer-te l’esmaltat semi-permanent al millor preu.
Per a realitzar una manicura o pedicura amb esmalt semi-permanent es necessiten uns gels especials que, a diferència dels esmalts tradicionals, permeten solucionar problemes de duració i resistència. Aquests gels s’apliquen igual que els esmalts normals però la diferència recau en què primerament s’aplica una base, després dues capes del color triat i, per últim, un finalitzador. És imprescindible utilitzar una làmpada LED o UVA per a assecar el gel.
L’esmalt semipermanent et permetrà portar les ungles pintades i brillants aproximadament entre 15-20 dies, dependrà del creixement natural de l’ungla.

Oferta només vàlida per a estudiants UVic en actiu.

 

Vàlid curs acadèmic 2019-2020.
Vàlid dilluns de 15 a 19 h, dimarts, dimecres i dijous de 9 a 13 h i de 15 a 19 h.
Cal presentar un dels següents carnets UVic:
Carnet UVic (només estudiants UVic en actiu)

Detalls del producte

Flash Estilistes va obrir les seves portes el 2005 fent un canvi de gerència per motius de jubilació el juny del  2013. Així doncs, renovant totalment les seves perspectives del nou centre de bellesa.

Flash estilistes és un nou concepte de saló de bellesa, regentat per la Raquel Capdevila, amb més de 20 anys d’experiència en el sector de la perruqueria.

Flash estilistes, saló de perruqueria, és un projecte fruit de la passió i l’amor per la perruqueria i la moda, on la bellesa i la salut es fusionen per garantir la satisfacció dels clients.

Flash estilistes trobaràs una innovadora i renovada filosofia de treball que combina les teves necessitats i preferències amb les últimes tendències de moda aplicades a la perruqueria.
El meu objectiu com a assessora i estilista és obtenir el millor resultat per a cada client i que aquest obtingui un tracte exclusiu i personalitzat.

Informació de contacte:
C/ Fusina, 11
08500 Vic
Tel. 93 886 65 97
www.facebook.com/raquelcapdevila.flashestilistes