- 33 %
flash_ungles
flash_ungles2

Pintat d’ungles semi-permanent a preu UVals!

18.00€ 12.00€

Cansada dels esmalts tradicionals i que a més a més no et durin gaire les ungles pintades?
Doncs vine a provar els nostres esmalts semi-permanents…..són fantastics! Aprofita aquesta U-Val permanent  per fer-te l’esmaltat semi-permanent al millor preu.
Per realitzar una manicura o pedicura amb esmalt semi-permanent es necessiten uns gels especials que, a diferència dels esmalts tradicionals, permeten solucionar problemes de duració i resistència. Aquests gels que es fan servir s’apliquen igual que els esmalts normals però la diferencia recau en què primerament s’aplica una base, després dues capes del color triat i, per últim, un finalitzador. És imprescindible utilitzar una làmpada LED o UVA  per assecar el gel.
L’esmalt semipermanent et permetrà portar les ungles pintades i brillants aproximadament entre 15 a 20 dies, dependrà del creixement natural de l’ungla.
Vàlid curs acadèmic 2018-2019
Vàlid dilluns de 15 a 19 h, dimarts, dimecres i dijous de 9 a 13 h i de 15 a 19 h.
Cal presentar un dels següents carnets UVic:
Carnet UVic (estudiant UVic en actiu)

Categoria: . Etiqueta: .

Detalls del producte

Flash Estilistes va obrir les seves portes el 2005 fent un canvi de gerència per motius de jubilació el juny del  2013, així doncs, renovant totalment les seves perspectives del nou centre de bellesa.

Flash estilistes és un nou concepte de saló de bellesa, regentat per la Raquel Capdevila i amb la gran colaboració de l’Eva Tió, amb més de 20 anys d’experiència en el sector de la perruqueria.

Flash estilistes, saló de perruqueria, és un projecte fruit de la passió i l’amor per la perruqueria i la moda, on la bellesa i la salut es fusionen per garantir la satisfacció dels nostres clients.

Flash estilistes trobaràs una innovadora i renovada filosofia de treball que combina les teves necessitats i preferències amb les últimes tendències de moda aplicades a la perruqueria.
L’objectiu del nostre equip d’assessors i estilistes és obtenir el millor resultat per a cada client i que aquest obtingui un tracte exclusiu i personalitzat.

Informació de contacte:
C/ Fusina, 11
08500 Vic
Tel. 93 886 65 97
www.flashestilistes.com
www.facebook.com/raquelcapdevila.flashestilistes