- 32 %
Flash Estilistes Vic - tall noi - U-Vals

Tallat de noi a preu U-Vals! – Flash Estilistes

16.20€ 11.00€

Si ets noi i vols fer-te un canvi de look vine a Flash Estilistes.
Cuida la teva imatge i posa’t en mans de les millors professionals.
Amb el descompte U-Vals no tens excusa!

Vàlid durant el curs acadèmic 2018-2019.
Horari: dilluns de 15h a 19h, dimarts a dijous de 9h a 13h i de 15h a 19h, divendres de 9h a 19h i dissabtes de 8h a 14h.
Cal presentar un dels següents carnets UVic:
Carnet UVic (estudiant UVic en actiu)

Detalls del producte

Flash Estilistes va obrir les seves portes el 2005 fent un canvi de gerència per motius de jubilació el juny del  2013. Així doncs, renovant totalment les seves perspectives del nou centre de bellesa.

Flash estilistes és un nou concepte de saló de bellesa, regentat per la Raquel Capdevila i amb la gran col·laboració de l’Eva Tió, amb més de 20 anys d’experiència en el sector de la perruqueria.

Flash estilistes, saló de perruqueria, és un projecte fruit de la passió i l’amor per la perruqueria i la moda, on la bellesa i la salut es fusionen per garantir la satisfacció dels nostres clients.

Flash estilistes trobaràs una innovadora i renovada filosofia de treball que combina les teves necessitats i preferències amb les últimes tendències de moda aplicades a la perruqueria.
L’objectiu del nostre equip d’assessors i estilistes és obtenir el millor resultat per a cada client i que aquest obtingui un tracte exclusiu i personalitzat.

Informació de contacte:
C/ Fusina, 11
08500 Vic
Tel. 93 886 65 97
www.facebook.com/raquelcapdevila.flashestilistes