MIMO - U-Vals UVic
MIMO - U-Vals UVicMIMO - U-Vals UVic

Tots els serveis d’estètica al 10% de descompte!

El centre d’estètica i massatges Mimo és un espai on el més important és la cura del nostre cos. Disposem de les tècniques més avançades i dels tractaments més eficaços per tal que puguem obtenir un resultat exitós. A més, apliquem el tractament que millor s’ajusta a les necessitats estètiques particulars de cada pacient i, abans de realitzar el tractament, portem a terme un estudi clínic que ens permetrà assessorar-te.

En els tractaments facials, corporals o en els massatges, després d’analitzar la pell i diagnosticar el problema que sens planteja, iniciem el protocol més adequat, combinant, la majoria de vegades, els diferents tipus de tractaments i tenint en compte el posterior manteniment.
Llistat de serveis on podràs obtenir el 10% de descompte. Truca’ns per demanar preu!

Tractaments facials:
Hidratant per pells joves i madures
Reequilibrant / acné
Oxigenant
Vitamina C
Cèl·lules mare
Reafirmant
Colàgen
Àcid hialeuronic
Anti taques
Contorn ulls i llavis
Tractaments corporals:
Anticelulític
Reductor
Drenant reductor
Cames cansades
Reafirmant del pit
Maderoterapia

Altres serveis:
Massatges
Quiromassatge
Quiroesportiu
Maquillatge
Depilacions
Neteges facials
Peelings
Manicures
Pedicures
Esmaltat semipermanent
Ungles de gel
Aparatologia:
Cavitació
Pressoteràpia
Electroestimulació
Ionització


Vàlid durant el curs acadèmic 2018-2019.
Horari: de dilluns, dimecres, dijous i divendres de 9:00h a 13:30h i de 14:30h a 20:00h. Dimarts de 15:00h a 20:00h. Dissabte de 9:00h a 14:00h.
Cal presentar un dels següents carnets UVic:
Carnet UVic
Carnet UVic Alumni
Carnet Aula Extensió Universitària de la Gent Gran
Categoria: . Etiqueta: .

Detalls del producte

D’acord amb la filosofia “la bellesa és un estat d’ànim“, el centre d’estètica i massatges Mimo ha obert les portes per tal de cuidar el cos i la ment dels nostres clients.

Som especialistes amb massatges i podràs gaudir d’ells depenent de la situació que et trobis, des de massatges relaxants, de tractament tipus reductors, anticelulítics o reafirmants, entre d’altres, massatges descontracturants o esportius especialitzats per evitar lesions tant abans o com després de realitzar el teu esport.
Disposem de tots els tractaments estètics d’àmbit facial i corporal d’ultima innovació que hi puguin haver al mercat, perquè puguis escollir el que millor s’adapti a les teves necessitats i a la teva butxaca.
Hem afegit un espai al nostre centre per aquelles persones vulguin aprendre a maquillar-se o que es vulguin maquillar un dia especial.
I com no, també hem pensat amb les teves mans i peus, des de manicures pedicures exprés o completes, esmaltat semipermanent i ungles de gel.
Al centre d’estètica Mimo es caracteritza per un ambient tranquil, amable i acollidor, per tal que els nostres clients tinguin el seu espai de benestar i relaxació. El somriure dels nostres clients es la millor recompensa.

Informació de contacte:
Avinguda Sant Bernat Calbó, 48, baixos.
08500 Vic
Tel. 658 028 262
www.facebook.com/esteticaamimo
twitter.com/EsteticaMimo