La selva laventura_circuit acrobatic_imatge principal
La selva laventura_Bosc elastic_1La selva laventura_Bosc elastic_2La selva laventura_Bosc elastic_3La selva laventura_Bosc elastic_4La selva laventura_circuit acrobatic_1La selva laventura_circuit acrobatic_2La selva laventura_circuit acrobatic_3La selva laventura_circuit acrobatic_4

Circuit acrobàtic i Bosc elàstic a meitat de preu! – La Selva de l’Aventura

Us oferim un 50% de descompte al Circuit acrobàtic i al Bosc elàstic. El descompte s’aplica al titular del carnet de la UVic.

La Selva de l’Aventura us brinda l’oportunitat de gaudir del Circuit acrobàtic entre arbres de gran altura: ponts penjants, tirolines o grans lianes, són algunes de les activitats que us faran gaudir del bosc d’una manera inèdita i original. També podreu gaudir del Bosc elàstic, un circuit de xarxes elàstiques gegants que us sorprendrà.

Vàlid durant el curs acadèmic 2019-2020.
Presenta el teu carnet a les guixetes del parc per gaudir del descompte.
Horari d’obertura del parc: de març a novembre caps de setmana i festius. Del 15 de juny al 15 de setembre cada dia.
Recomanem fer una reserva prèvia.
Mínim 1,40m.
Els menors han d’anar acompanyats d’un adult.
Cal presentar un dels següents carnets UVic:
Carnet UVic
Carnet UVic Alumni
Carnet Aula Extensió Universitària de la Gent Gran
Carnet Casino de Vic

Detalls del producte

A La Selva de l’aventura és un parc d’aventura situat als afores d’Arbúcies, enmig d’un bosc de grans Avets Douglas, on podreu trobar diverses activitats per a totes les edats i gustos. També us podeu quedar a dinar a la Gastro-rulot que tenim instal·lada.

Més de 60 activitats entre les quals destaquen escales de cordes que condueixen a plataformes de fins a 15m d’altura, ponts penjants, camins aeris, grans lianes i moltes tirolines de fins a 140 metres de longitud.

Informació de contacte:
Coll de Ravell s/n Arbúcies
16401 Arbúcies
Tel. 626 799 335
www.selvaventura.com
www.facebook.com/selvaventura1
www.instagram.com/laselvadelaventura/