piano

Vine a fer una Room Escape-FAIF La Taverna amb descompte! – Faif Room Escape

Una Room Escape és un joc d’oci i entreteniment on hauràs de solucionar, juntament amb el teu equip i en un espai tancat, diversos enigmes, buscar les pistes que s’hi amaguen i assolir els reptes per poder-ne sortir.
Si entres a la Taverna, ningú t’assegura que en puguis sortir! Tot depèn de tu i el treball en equip. El que si s’assegura és una hora de sorpreses, diversió i descobriments. Haureu de fer servir les vostre habilitats d’observació, lògica, memòria i sentit comú per poder escapar de l’habitació.

Resulta estrany que dins d’una taverna puguin haver-hi tants secrets. Seràs capaç de descobrir què s’hi amaga? Tant sols en 60 minuts així que sigueu ràpids i eficients!

Descomptes U-Vals:
- Veniu 5 i pagueu per 4: 56€/grup
- Veniu 6 i pagueu per 5: 65€/grup
- Veniu 7 i pagueu per 6: 75€/grup

Vàlid durant tot el curs acadèmic 2019-2020.
Cal demanar hora al web. En el moment de fer la reserva online fer constar a observacions que es disposa d’un descompte U-Vals.
El mateix dia de la sessió, mostrar com a mínim 3 carnets d’estudiant o de la comunitat universitària, en no complir la condició es cobrarà la diferència fins el preu normal de venda al públic.
Cal presentar un dels següents carnets UVic:
Carnet UVic
Carnet UVic Alumni
Carnet Aula Extensió Universitària de la Gent Gran
Carnet Casino de Vic

Detalls del producte

FAIF La taverna es troba situada al Carrer Sant Antoni, 37 de Vic. Destaca per ser un negoci emprenedor ja que és el primer Room Escape de la comarca d’Osona. Es diferencia de la resta de Room Escapes per ser l’únic en el qual es necessiten els 5 sentits per poder-ne sortir.

Segons la llista de rànquings d’alguns escapistes professionals, FAIF es classifica amb una dificultat alta, i també es situa entre els 10 millors Escapes de Catalunya. En fer la reserva hi ha l’opció d’escollir el nivell mig o alt el qual es recomana tenir en compte l’experiència per poder-ne sortir.


Informació de contacte:
C/ Sant Antoni, 37
08500 Vic
Tel. 615 136 240
www.escapefaif.com
www.facebook.com/escapefaif