faif_dimensio_ok

Vine a fer una Room Escape-FAIF Missió 5a dimensió amb descompte!

Una Room Escape és un joc d’oci i entreteniment on hauràs de solucionar, juntament amb el teu equip i en un espai tancat, diversos enigmes, buscar les pistes que s’hi amaguen i assolir els reptes per poder-ne sortir.
Missió 5a dimensió tracta sobre Físics Aficionats a la Investigació de la Força. Hem estat estudiant com funciona la força de la gravetat i, com ja sabíem, aquesta està composada de gravitons. Un gravitó és la força d’una partícula que fa que tots els objectes tinguin el seu propi pes. Fins ara no s’havia pogut veure mai un gravitó, i nosaltres ho hem aconseguit.
El que ens preocupa és que hem descobert que està en perill de descomposició i l’única manera de solucionar el problema és viatjant a la 5a dimensió, ja que és allà on resideix.

Necessitem voluntaris per poder complir aquesta missió. Aquests tenen tres objectius: el primer és arribar fins la citada dimensió; el segon, aconseguir recompondre el gravitó per no posar en perill la gravetat de la terra i, per últim, trobar la manera de tornar a casa, ja que nosaltres us hi sabem enviar, però no sabem com fer-vos tornar.

El repte s’ha d’assolir en un màxim de 60 minuts. Us hi atreviu?

Descomptes U-Vals:
- Veniu 5 i pagueu per 4: 56€/grup
- Veniu 6 i pagueu per 5: 65€/grup
- Veniu 7 i pagueu per 6: 75€/grup

Vàlid durant tot el curs acadèmic 2019-2020.
Cal demanar hora al web. En el moment de fer la reserva online fer constar a observacions que es disposa d’un descompte U-Vals.
El mateix dia de la sessió, mostrar com a mínim 3 carnets d’estudiant o de la comunitat universitària, en no complir la condició es cobrarà la diferència fins el preu normal de venda al públic.
Cal presentar un dels següents carnets UVic:
Carnet UVic
Carnet UVic Alumni
Carnet Aula Extensió Universitària de la Gent Gran
Carnet Casino de Vic

Detalls del producte

FAIF Missió 5a dimensió es troba situada al Carrer Jaume I el Conqueridor, 40 de Vic. Destaca per ser un negoci emprenedor ja que és el primer Room Escape de la comarca d’Osona. Es diferencia de la resta de Room Escapes per ser l’únic en el qual es necessiten els 5 sentits per poder-ne sortir.

Segons la llista de rànquings d’alguns escapistes professionals, FAIF es classifica amb una dificultat alta, i també es situa entre els 10 millors Escapes de Catalunya. En fer la reserva hi ha l’opció d’escollir el nivell mig o alt el qual es recomana tenir en compte l’experiència per poder-ne sortir.


Informació de contacte:
C/ Jaume I el Conqueridor, 40
08500 Vic
Tel. 615 136 240
www.escapefaif.com
www.facebook.com/escapefaif